
بروزرسانی: 25 خرداد 1404
مشخصات، قیمت و خرید سیروپ تافی Toffee Syrup
مشخصات، قیمت و خرید سیروپ تافی Toffee Syrup
20 دقیقه مواد را هم بزنید.بعد از 20 دقیقه چند قطره از مواد را برداشته و داخل آب سرد بریزید، در صورتی که مواد، داخل آب سرد پخش شد برای 10 دقیقه دیگر هم آن را روی حرارت هم بزنید. تافی کنتی در ایران به خاطر طعم عالی و کیفیتش، طرفداران خاص خودش را دارد. دستور تهیه ی تافی خانگی کاملا ساده است و شاید تنها بخش سخت آن، فرآیند کاراملی شدن مواد است. تنها کافی است مواد را هم بزنید و چشم از آن برندارید تا به رنگ قهوه ای بادامی درآید. البته پس از تمام شدن کار متوجه می شوید که تنها بخش سخت تهیه ی تافی خانگی انتظار برای خنک شدن آن است.
تافی شکلاتی یکی از انواع شکلات های نوستالوژیک در میان ایرانیان است که حالتی نرم و کشدار دارد. این شکلات خوشمزه را می توانید به سلیقه خود با طعم های بسیار متنوعی درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تافی شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. انواع تافی میوه ای، تافی کره ای و غیره تنوع این خوردنی خوشمزه را هم به اندازه ای زیاد کرده است که مورد پسند همه باشد. البته اگر به دنبال شکلات تافی قدیمی نباشید که تقریبا یک نوستالژی فراموش نشدنی است. شکلات تافی شکلات خوشمزه ای است و اگر شما هم هوس کردید می توانید برای خرید تافی به فروشگاه اینترنتی حاجی بادومی سری بزنید. انواع تافی کره ای و میوه ای و رنگی در این فروشگاه موجود است که می توانید تهیه کنید.
روشن ROSHEN مجموعه کارخانجات تولیدی روشن Roshen دارای ۴ شعبه در کشور اوکراین و ۲ کارخانه در کشورهای روسیه و لیتوانی می باشد. گروه صنعتی نجاتی یکی دیگر از محبوب ترین و بزرگترین تولیدکنندگان شکلات و تنقلات در ایران است که با نام تجاری آناتا شناخته می شود. این شرکت با بیش از 78 سال سابقه از پیشتازان عرضه ی شکلات در ایران به حساب می آید. خامه و عسل را به کره و شکر می افزاییم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند و هر چند دقیقه مواد را مخلوط کنید.
تافی نوعی شیرینی است که با کاراملیزه کردن شکر یا ملاس با کره درست می شود. تافی ها جزو آب نبات های سخت دسته بندی می شوند ولی یک تفاوت با آنها دارند. بافت تافی برخلاف آب نبات هنگام مکیدن یا جویدن، نرم می شود و طعمی به یادماندنی و خوشمزه را برای همیشه در ذهنمان به یادگار می گذارد. تافی کره ای، تافی شیری و تافی شکلاتی از پرطرفدارترین طعم های این شیرینی خوشمزه هستند. همچنین انواع طعم های تافی را می توان به دو صورت ساده یا مغزدار درست کرد و یا از فروشگاه ها خرید. برای تهیه تافی مغزدار می توانید از انواع مغزیجات دلخواه استفاده نمایید.
شرکت تافی ایران فعالیت خود را از سال 1360 و با تولید تافی و کارامل با 2 سالن و 3 خط تولید، در شهر تبریز شروع به فعالیت نمود. این شرکت با استفاده از دستگاه های مدرن با آخرین تکنولوژی و به کار گیری نیروهای متخصص و با تجربه، محصولی با کیفیت و قیمت مناسب تولید می کند. برای تهیه تافی خوشمزه با طعم شکلاتی ابتدا کره کاکائو را به همراه شکلات تلخ و شکلات سفید درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس آنرا کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن دیگر مواد می رویم. برند شونیز هم یکی دیگر از برندهای ایرانی است که انواع تافی را در بازار ایران عرضه می کند. یکی از ویژگی هایی که برند شونیز به آن معروف است این است که می توانید از محصولات متنوع آن بعنوان کادو در مناسبت های رسمی و مهمانی ها استفاده کنید.
در این مرحله تافی را به شکل یک تکه به کمک کاغذ روغنی از داخل سینی خارج می کنیم و با یک کاتر تافی ها را به شکل منظم برش می دهیم و در صورت تمایل داخل سلفون های کوچک پیچیده تا ظاهری زیباتر پیدا کنند. یک سینی بردارید و داخل آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.مواد تافی را داخل سینی بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.چند دقیقه صبر کنید تا مواد کمی سفت شده و خودش را بگیرد. شیر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.زمانی که شیر کمی گرم شد عسل و شکر را اضافه کنید.پس از جوش آمدن مواد، زیر حرارت را کم کنید.
برای ساخت تافی باید اجزاء تشکیل دهندهٔ آن را به اندازهٔ کافی گرم کرد تا نرم شده و بتوان مخلوط را برای شکل دادن در قالبی که سطح براق دارد ریخت. مخلوط حاصل را به طور معمول در سینی کم عمقی ریخته و آن را سرد می کنند تا سفت شود. مخلوط های متفاوت، مراحل ساخت آن، و مهم تر از همه، درجهٔ حرارت، بافت ها و سختی های متفاوتی از، بافت نرم و چسبنده تا یک ماده سخت و ترد، ایجاد خواهد کرد. با کارملیزه کردن شکر تافی رنگ قهوه ای و طعم خوشمزهای پیدا می کند. برای جلوگیری از تبلور تافی، لیسک را خیس کنید و مواد اطراف قابلمه را به شکل دورانی با استفاده از لیسک هم بزنید. تولید بیش از 350 نوع محصول متنوع مانند انواع شکلات، تافی، بیسکویت، ویفر، کوکی و غیره در بسته بندی های متنوع و با تکنولوژی های روز دنیا از افتخارات شرکت آناتا است.
هرچه مقدار کره یا خامه بیشتر باشد، تافی جویدنی و نرم تری مانند کارامل بدست می آید و در مقابل تافی هایی که در حرارت های بالاتر پخته می شوند شکننده تر و در عین حال جویدنی هم هستند. لیستین سویا در تافی از جدا شدن چربی ها و ایجاد بقایای چربی، جلوگیری می کند. تافی به طور کلی از شکر، شربت گلوکز و انواع مختلف شیر درست می شود. شیر استفاده شده برای تهیه ی تافی نیز معمولا شیر تغلیظ شده ی شیرین با خامه ی کامل و یا بدون چربی است. تافی یک نوع شکلات غنی از کره است و یک تافی خوب حاوی مقادیر مساوی کره و شکر و همینطور آجیل برای طعم دادن به آن است. تافی هم مانند آبنبات، یک نوع آبنبات قندی است که در دمای بالا درست می شود.
این فرآورده، تافی با طعم شیرشکلات است و مناسب کودکان یا سالمندانی می باشد که در بلع مشکل دارند. این شکلات به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد باید طی یک هفته مصرف شود. در صورتی که می خواهید تافی ها مدت زمان طولانی تری سالم بمانند، آنها درون یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
زمانیکه کره کاملا ذوب شد شکر را به کره افزوده و تا جایی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. افراد با سطح سرمی بالای کلسیم یا ویتامین دی یا کسانی که به ویتامین د و مشتقات آن و سایر اجزای این فرآورده مانند سویا حساسیت دارند، نباید از این مکمل استفاده کنند. افراد مبتلا به سارکوئیدوز، سندرم ویلیام، بیماران با نارسایی شدید کلیه، هایپرفسفاتمی (افزایش فسفات خون)، هایپرپاراتیروئیدی اولیه فقط تحت نظر پزشک مجاز به مصرف این مکمل هستند.