چای خارجی که دارای مواد معطر شیمیایی است، پس از نیم ساعت یا یک ساعت به دلیل واکنش مواد شیمیایی با اکسیژن هوا، رنگ آن به سمت تیرگی و سیاهی میل میکند، که یکی از نشانههای بارز تفاوت چای ایرانی طبیعی با چای خارجی است. یکی دیگر از نشانههای وجود مواد شیمیایی (معطر کنندهها و رنگدانهها) در چای، کدر شدن چای و تیره شدن رنگ فنجان چای بر اثر گذر زمان است. در مطالب فوق 7 راه شناسایی چای اصل و تقلبی و خواص چای مرغوب را به شما عزیزان معرفی کردیم.
افزایش حقوق ایثارگران در سال 1401
چای بی کیفیت و تقلبی دارای افزودنیها و مواد شیمیایی غیر مجاز برای تغییر طعم و زیاد شدن رنگ چای است که مصرف طولانی مدت این چایها میتواند سلامتی افراد را به خطر بیندازد. یکی از راههایی که تشخیص بدهید در چای از رنگهای مصنوعی و افزودنی غیر مجاز استفاده شده است بررسی سطح لیوان پس از نوشیدن چای است. اگر سطح لیوان سیاه و غلیظ بشود و به سختی پاک شود نشان دهنده تقلبی بودن و نامرغوب بودن چای است. به این نکته دقت داشته باشید که چایهای غیر اصل و تقلبی در آب سرد امکان حل شدن دارند.
سادهترین روش تشخیص چای مرغوب و اصل ایرانی از تقلبی و خارجی نشانههای چای ایرانی خوب چیست؟ بهترین نوع چای را بشناسید همشهری آنلاین | OkChay
برای داشتن یک انتخاب خود یادتان باشد که به رنگ برگ ها نیز توجه کنید زیرا هر چه تازه تر باشد رنگ روشن تری دارد. با توجه به نوعی چایی که مصرف میکنید، زمان دم کشیدن آن هم متفاوت است. بو و مزۀ چای مانده تغییر میکند و به دلیل آزاد شدن کافئین موجود در آن، دیگر خواص یک چای تازه دم را ندارد. رنگ چای از موارد مهم دیگری است که هنگام خرید باید به آن دقت شود. گیاه چای پس از چیده شدن، وقتی به صورت تازه برای عملیات تخمیر فرستاده شود، تغییر رنگ داده، بو و مزۀ آن هم تغییر میکند و پس از خشک شدن به چای سیاه تبدیل میشود. بهتر است همیشه پیش از خرید یک برند خاص از چای ابتدا به بررسی شکل و شمایل برگ آن دقت کنید.
- فقط کافیه که اون رو نزدیک بینی ببریم و بو کنیم اگر بوی قوی چای رو داشته باشه مطمئن باشین که اصله و اگر یه بوی کهنگی یا موندگی داشته باشه بازم مطمئن باشین که سریع متوجه میشیین.
- چای خوب و کیفی رنگ و طعم طبیعی دارد و از عطر و اسانس در آن استفاده نمی شود.نمی توان از یک قاشق چای خشک طبیعی و سالم انتظار رنگ دادن به شش لیوان چای را داشت.
- در این مقاله به روشهای تشخیص چای اصل ایرانی از چای تقلبی اشاره خواهیم کرد.
- اگر طعم چای خوشایند و متعادل باشد یعنی چای با کیفیت و خوب است، اگر طعم آن بیش از حد تلخ یا کپک زده باشد باید بلافاصله بفهمید که برگهای چای کاملا بی کیفیت هستند.
- در واقع هرقدر چای دیرتر دم بکشد مرغوبتر است زیرا این موضوع نشان میدهد رنگ مصنوعی به آن اضافه نشده است.
البته گاهی اوقات چنین طعمدهندههایی مثل چوب دارچین یا زعفران و دانههای هل درون بستهبندی چای وجود دارند اما اگر فقط طعم و عطر آن را داشتند از مصرف آنها صرفنظر کرده و سلامت خود را مدنظر چایی های بسته بندی صادراتی تولید کیست؟ قرار دهید. این دسته از علاقهمندان به نوشیدن چای، باید با راههای تشخیص چای سبز اصل و یا چای سیاه مرغوب از محصولات تقلبی و بی کیفیت آشنا باشند تا خریدی مناسب را تجربه کنند. در این مقاله به روشهای تشخیص چای اصل ایرانی از چای تقلبی اشاره خواهیم کرد. پس اگر این موضوع برای شما هم دغدغهای به وجود آورده با ما همراه باشید .