این تحقیق در CCNY انجام شد – و شامل یک تیم بین رشتهای از بخشهای فیزیک و مهندسی برق – با همکاری کارشناسان دانشگاه واشنگتن غربی، دانشگاه لیدز در بریتانیا بود. و مرکز تحقیقات عروسک شلمبرگر در کمبریج، ماساچوست. این تحقیق توسط بنیاد ملی علوم و شورای مهندسی و تحقیقات علمی بریتانیا تأمین مالی شد.
الگوریتم کوانتومی پیشرفت — ScienceDaily
با این حال، اکتشاف تیم او این را تغییر میدهد و احتمالات هیجانانگیز دیگری را ایجاد میکند.
مواد تهیه شده توسط کالج شهر نیویورک. توجه: محتوا ممکن است برای سبک و طول ویرایش شود.
منبع داستان:
قائمی گفت: مکانیک کوانتومی مکانیزم زیربنایی حاکم بر خواص ذرات بنیادی مانند الکترون ها شناخته شده است. اما متأسفانه وقتی میخواهیم خواص تعداد زیادی الکترون را که به دلیل بار الکتریکی خود به یکدیگر نیرو وارد میکنند، مطالعه کنیم، راه آسانی برای استفاده از معادلات مکانیک کوانتومی وجود ندارد.
او افزود که بر اساس نتایج آنها، اکنون می توانند به طور بالقوه به استفاده از رایانه های کوانتومی برای مطالعه بسیاری از پدیده های دیگر که از برهم کنش قوی بین الکترون ها در جامدات ناشی می شوند، نگاه کنند. بسیاری از پدیدههای مشاهدهشده تجربی وجود دارند که میتوان آنها را با استفاده از توسعه الگوریتمهای کوانتومی مشابه الگوریتمهایی که ما توسعه دادیم درک کرد.»
این مطالعه با عنوان “کاوشگر برانگیختگی های هندسی حالات هال کوانتومی کسری در کامپیوترهای کوانتومی” در مجله نامه های بررسی فیزیکی
پویان قائمی، فیزیکدان کالج سیتی نیویورک و تیم تحقیقاتی اش ادعا می کنند پیشرفت قابل توجهی در استفاده از رایانه های کوانتومی برای مطالعه و پیش بینی چگونگی تکامل تعداد زیادی از ذرات کوانتومی متقابل در طول زمان دارند. این کار با توسعه یک الگوریتم کوانتومی که آنها بر روی یک کامپیوتر کوانتومی IBM اجرا میکنند، انجام شد. قائمی، دانشیار بخش علوم CCNY میگوید: «تا جایی که ما میدانیم، چنین الگوریتم کوانتومی خاصی که میتواند چگونگی تکامل ذرات کوانتومی متقابل را در طول زمان شبیهسازی کند، قبلاً اجرا نشده است.»
ما می دانیم که وقتی الکترون ها در مواد به شدت با یکدیگر برهم کنش می کنند، ویژگی های جالبی مانند ابررسانایی در دمای بالا می تواند ظاهر شود. . در نتیجه می تواند به طور بالقوه جستجو برای مواد مفید مانند ابررساناهای دمای بالا را هدایت کند.”
از سوی دیگر، اخیراً، پیشرفتهای فناوری گستردهای در ساخت رایانههای به اصطلاح کوانتومی صورت گرفته است. این دسته جدید از رایانهها از قانون مکانیک کوانتومی برای انجام محاسباتی که با رایانههای کلاسیک امکانپذیر نیست، استفاده میکنند.