یک مدل کاملاً جدید تایپ پیشبینیکننده میتواند انواع مختلف کاربران را شبیهسازی کند و به کشف راههایی برای بهینهسازی نحوه استفاده از تلفنهایمان کمک کند. این مدل جدید که توسط محققان دانشگاه آلتو ابداع شده است، تفاوت بین تایپ کردن با یک یا دو دست یا بین کاربران جوانتر و مسنتر را نشان میدهد.
تایپ کردن با تلفن به مهارت دستی و درک بصری نیاز دارد: دکمه ها را فشار می دهیم، متن را تصحیح می کنیم و اشتباهات را تصحیح می کنیم. ما همچنین از حافظه کاری خود استفاده می کنیم. پروفسور Antti Oulasvirta از دانشگاه آلتو می گوید که عملکردهای تصحیح خودکار متن می تواند به برخی افراد کمک کند، در حالی که برای برخی دیگر می توانند تایپ را سخت تر کنند.
محققان یک مدل یادگیری ماشینی ایجاد کردند که از «چشم ها و انگشتان» مجازی و حافظه فعال خود برای تایپ جمله استفاده می کند، درست مانند انسان ها. یعنی اشتباهات مشابهی را نیز مرتکب می شود و باید آنها را اصلاح کند.
ما یک کاربر شبیه سازی شده با سیستم بینایی و حرکتی شبیه انسان ایجاد کردیم. سپس ما آن را میلیون ها بار در یک شبیه ساز صفحه کلید آموزش دادیم. Oulasvirta توضیح می دهد که در نهایت، مهارت های تایپ را آموخت که می تواند برای تایپ در موقعیت های مختلف خارج از شبیه ساز نیز استفاده شود.
مدل تایپ پیشگو با همکاری گوگل توسعه یافته است. طرح های جدید برای صفحه کلید تلفن معمولاً با کاربران واقعی آزمایش می شود که پرهزینه و وقت گیر است. هدف این پروژه تکمیل این تستها است تا بتوان صفحه کلیدها را سریعتر و آسانتر ارزیابی و بهینه کرد.
برای Oulasvirta، این بخشی از یک تلاش بزرگتر برای بهبود کلی رابط کاربری و درک نحوه رفتار انسانها در موقعیت های وظیفه محور است. او یک گروه تحقیقاتی در آلتو را رهبری می کند که از مدل های محاسباتی رفتار انسان برای بررسی این سؤالات استفاده می کند.
ما می توانیم مدل های کامپیوتری را طوری آموزش دهیم که برای پیش بینی نیازی به مشاهده افراد زیادی نداشته باشیم. رابط های کاربری امروزه همه جا هستند — اساساً، هدف این کار ایجاد جامعه ای کاربردی تر و زندگی روزمره روان تر است.
محققان یافته های خود را در کنفرانس CHI در ماه مه ارائه خواهند کرد.